ARCAD DEMO letöltése

Akciós ajánlatainkkal várjuk ARCAD napokon!

ARCAD v14   ÉPÍTÉSZETI TERVEZŐRENDSZER                                   

         

Az ARCAD a legmodernebb szoftver technológiákon alapuló, hatékony és igen kedvező árú eszköz engedélyezési és kivitelezési tervek készítéséhez és energetikai számításokhoz szükséges adatok kigyűjtéséhez.

Az ARCAD program barátságos, egyszerű, kreatív munkafelületet nyújt a tervezőnek. A számítógépes alkalmazásban gyakorlatlan kolléga is napokon belül elkezdheti az éles munkát, és sikerélménnyel fog gazdagodni az ARCAD használata során. A program alkalmas komplett tervdokumentációk létrehozására, módosítására, fotorealisztikus képek, mozgófilmek, metszeti, nyomtatásra alkalmas rajzok készítésére, -mindezt igen egyszerűen megtanulható munkamódszerrel. Egyszerű, áttekinthető menürendszer, logikus felépítés, céltudatos, felhasználóbarát munkafelület, gazdag, bővíthető könyvtárkészlet jellemzi a rendszert. A program hardverigénye alacsony, de azért magától értetődő, hogy egy korszerűbb, OpenGL vagy DirectX grafikus rendszert támogató, gyors PC nagy memóriával, monitorral előnyösebb eszköz. Az ARCAD újdonságai mind az alaprajzi szerkesztőben, mind a 3D megjelenítésben rendkívül jelentősek, melyek egyben a hőszámításhoz szükséges adatok kigyűjthetőségét is biztosítják. A tervezőrendszer nemcsak családi házak, hanem tetszőleges épületek engedélyezési és kiviteli terveinek elkészítésére, 3D képek, metszetek, látványtervek és filmek automatikus generálására biztosít lehetőséget.

Linkajánló:

 

Napenergia-hasznosítás

 MÉK-MÉSZ Diplomadíjasok 2015-ben is egy-egy ARCAD v12 Építészeti Tervezőrendszer szoftvert kaptak. Építészet kategóriában diplomadíjat kapott: JUHÁSZ Norbert, TÓTH András, TÓTH Attila, BORBÁS Renáta. GRATULÁLUNK !

MÉK-MÉSZ Diplomadíjasok 2014-ben is egy-egy ARCAD v12 Építészeti Tervezőrendszer szoftvert kaptak. Építészet kategóriában diplomadíjat kapott: Kóthay Zsófia, Koronczay Péter, Horváth Gergely, Máté Tamás. GRATULÁLUNK !

MÉK-MÉSZ Diplomadíjasok 2012-ben is egy-egy ARCAD v11 Építészeti Tervezőrendszer szoftvert kaptak. Építészet kategóriában diplomadíjat kapott: Bubla Ágnes Márta, Dányádi Sára, Gyergyák Ákos, Mátételki Ákos és Silló Dániel. GRATULÁLUNK !

Média Építészeti Díja 2010 GRATULÁLUNK! A zsűri által díjazott terv és épület készítői: Vékony Péter és Tirbus Ferenc egy-egy  ARCAD Építészeti Tervezőrendszer v10 + Fedélszék- és Úttervező modul  szoftverét kapták.

 

 

Copyright © 2018 DesignSoft Kft. Minden jog fenntartva.